Dit zijn wij

Samen werken aan een ondernemende maatschappij

Direct contact

De Human Quality Filosofie

Zoals bijna elk mediabureau ontstond in 2009 High Quality Productions vanuit de passie voor beeld en geluid. Regisseren, camerawerk, monteren, foto’s, we deden het allemaal. Maar we wilden meer; we wilden iets voor de mensen betekenen die ons de kans gaven om te doen wat we vandaag de dag doen. Hoge kwaliteit leveren kun je leren. Maar kwaliteit voor mensen leveren moet je in ’t hart zitten. High Quality werd toen dus Human Quality. Kwaliteit voor en door mensen. Mensen met een hart.

Zo klein en lokaal als Abdelkarim Seghau (oprichter) begon, ging Human Quality al gauw de landsgrenzen over om de documentaire ‘Pursuit of Happiness’ op te nemen. Deze documentaire volgt vluchtelingen omdat we vinden dat hun verhaal ook verteld moet worden. Belangrijker is nog dat deze mensen een immense doorzettingsdrang hebben. Mensen die met hart voor hun zaak werken.

Tegenslagen kent namelijk iedereen. Human Quality is er alleen heilig van overtuigd dat je met een positieve instelling alles kunt ombuigen naar een voor jou gunstige situatie. We geloven dat geen situatie te moeilijk is om onder de loep te nemen en er een passende oplossing bij te vinden. Hier bij Human Quality geloven wij in de mens en zijn kunnen. Met heel ons hart.

HQ ontwikkelt concepten en projecten en voert deze uit. Wij stimuleren ondernemend gedrag in de maatschappij en gaan graag de samenwerking aan met gelijkgezinde partijen. Enerzijds omdat wij zelf willen leren en groeien. Anderszijds om bij te dragen aan de olievlekwerking die optreedt als meer organisaties zich concentreren op ondernemend gedrag.

Hoe krijgt HQ dit voor elkaar?

Motivatie en innovatie

Stimulatie en samenwerking

Projectmanagement

HQ barst van de initiatieven. Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van eigen projecten zoals:

Initiatieven op het gebied van ondernemerschap in wijken voor kinderen: zelf een product(je) leren maken en dat op de markt verkopen.

Futuremovie: Jongeren maken een film over hoe zij hun leven zouden willen inrichten en hoe dat eruit zou moeten zien.

De begeleiding van jongeren om niet in armoede te geraken.

Samenstelling van documentaires of films, zoals The Pursuit of Happiness.

Wij staan open voor een samenwerking met iedereen die met een initiatief komt.  Ook hebben wij zelf een aantal projectmanagers in ons netwerk die direct binnen organisaties projecten kunnen starten, overnemen of begeleiden.

DVD covers

Pursuit of Happiness & Nieuwland

Courage is the first of human qualities because it is the quality which guarantees the others.

– ARISTOTLE