Triple ExpeDition©

Driedaagse bootcamp waarin jongeren zichzelf en elkaar leren kennen en empoweren.

Direct meer info

Triple ExpeDition©

Triple ExpeDition© bestaat uit een driedaagse bootcamp waarin jongeren zichzelf en elkaar leren kennen en bekrachtigen, ofwel empoweren. Zij doen dit onder professionele begeleiding door interactie en activering. Daarmee herwinnen zij zelfbewustzijn en zelfverzekerdheid.

Na de driedaagse zijn de deelnemers opnieuw gemotiveerd om of opnieuw onderwijs te gaan volgen of naar een baan te solliciteren die binnen hun mogelijkheden ligt. Zij hebben niet alleen een goed CV, een pakkende sollicitatiebrief, een professionele LinkedIn pagina en een stevige pitch van zichzelf. Nog belangrijker is dat zij zich een constructieve houding hebben verworven waarmee zij klaar zijn voor onderwijs of arbeidsmarkt. De Triple ExpeDition bestaat uit drie belangrijke elementen: klantgerichte bewustwording, skills en perspectief. De sectoren groen, techniek en zorg krijgen extra aandacht omdat de werkgelegenheid in deze sectoren perspectief biedt.

Samenwerking met een aantal ervaren partners versterkt de methodiek in belangrijke mate.

Triple ExpeDition vergroot de kansen van jongeren op de arbeidsmarkt en in het onderwijs, doordat ze bewuster keuzes zullen maken, zichzelf beter hebben leren kennen, over een representatieve sollicitatiekit beschikken en beter voorbereid op de arbeidsmarkt en het onderwijs verschijnen.