Maak kennis met onze coaches

Abdelkarim Seghau

Algemeen directeur, coach en trainer.

“Durven dromen, ontwikkelen en simpelweg gewoon doen.”

Als geboren Nederlander van Marokkaanse afkomst, stroomt het ondernemerschap in mijn bloed. Van jongs af aan had ik interesse in het opstarten van mijn eigen bedrijf. Na mijn opleiding, HBO HRM met als specialisatie Human Talent Development, startte ik daarmee. HQ Werkmaatschappij werd in 2009 een feit.

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden om te groeien als individu en als ondernemer. Ik zoek actief naar kansen en herken deze van veraf. En als ik ze niet vindt, creëer ik ze zelf. Zo creëer ik niet alleen kansen voor mezelf, maar vooral ook voor mijn omgeving. Met mijn inzichten, out of the box denkwijze en ups en downs inspireer ik mijn omgeving, want het ondernemerschap gaat niet altijd over rozen. Het is vallen en opstaan. Met mijn team, dat voornamelijk bestaat uit trainers en coaches, staan wij klaar om het beste uit jou te halen, om jouw doelen en ambities te verwezenlijken. Wij begeleiden niet alleen individuen, maar ook organisaties. Check daarom ook ons trainings- en coachingsaanbod.

Marije Timmerman

Life- en loopbaancoach.

Zolang ik me kan herinneren ben ik al bezig met persoonlijke ontwikkeling en haal ik graag het beste in mezelf én anderen naar boven. Twee jaar geleden heb ik hier mijn missie van gemaakt en een eigen coachpraktijk opgericht.

Met mijn coachtrajecten help ik je graag om je sterke kanten te ontdekken en hoe je meer plezier en voldoening uit je baan kunt halen. Mijn kracht in coaching is mijn praktische aanpak. Het blijft zeker niet alleen bij praten, maar ik zet je aan tot beweging.

Peter van Klaveren

Docent, sociaal ondernemer en coach.

Bij coaching vind ik het belangrijk mensen bewust te laten worden van hun gedrag. Huidig gedrag dat belemmerend werkt staat persoonlijke groei in de weg. Aan de basis van gedrag om te kunnen groeien staat zelfvertrouwen. De status van zelfvertrouwen is mijn eerste check als coach, alvorens verder in te zoomen op het ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Deze praktische aanpak kenmerkt mijn stijl van coachen.

Ik heb veel coaching ervaring opgedaan in mijn eigen onderneming en tevens heb ik de afgelopen 20 jaar meer dan duizend studenten als mentor mogen begeleiden. Een schat aan ervaring, zo constateer ik. Graag begeleid ik ook jou in je zoektocht om jouw potentie, kwaliteiten en ambities te ontdekken. Vervolgens gaan we samen deze ontdekking omzetten in heldere doelstellingen waarmee je aan de slag kunt gaan richting een nieuwe uitdagende functie.

Cor van Drieberge

Beter bekend als Cor the Coach of de Boksende coach. Cor the Coach is een bijnaam die ik kreeg tijdens mijn studententijd. De Boksende Coach is later ontstaan doordat ik mijn kennis van vechtsporten, emoties en coaching heb weten te combineren.

Helpen, anderen laten groeien en verbeteren is altijd iets wat ik gedaan heb en nog steeds het allerliefste doe. Sinds 2009 heb ik verschillende samenwerkingen gehad op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching en persoonlijke ontwikkeling. Daarbij heb ik zowel individueel als in groepsverband gewerkt. Graag ga ik ook met jou actief aan de slag om je loopbaan een boost te geven met een glimlach!

Khadija Arichi

Gespecialiseerd in begeleiding, training, coaching en advies.

Ik werk graag samen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen waarbij ik op een creatieve manier doelen opstel en begeleiding bied om deze doelen te behalen.

Persoonlijke aandacht en verbinding staan voor mij centraal. Mijn motto is dan ook: ‘Alles wat je aandacht geeft groeit’.

Michel Jansen

Loopbaantrainer.

Met de loopbaantrainingen en -begeleiding help ik je nieuwe mogelijkheden in jezelf en de arbeidsmarkt te zien.

Ik zoek altijd de balans tussen herkenning en verrassing en tussen informatie en inspiratie. Ik geloof namelijk in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn.

Mijn specialiteit ligt vooral op het gebied van jobmarketing en loopbaan- en arbeidsmarktoriëntatie.

Mijn lievelingsslogan is: “Met humor als het kan. Wetenschappelijk onderbouwd als het moet!”

Adriaan van der Linden

Coach en begeleider.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als docent binnen diverse onderwijsvormen, zoals het beroepsonderwijs, en als cursusontwikkelaar. Tevens heb ik als programmamanager en als teamleider op een HRM afdeling van een grote gemeente gewerkt.

“Je kunnen ontwikkelen” is een kernbegrip in mijn aanpak. De wereld verandert snel en of je wilt of niet, daar moet je over nadenken. Ontwikkelen voor beroep of carrière is meestal broodnodig in deze tijd en tegelijkertijd lastig om me te beginnen. Maar, laten we van start gaan!

Na het stellen van jouw doel(en), bespreken we hoe en hoe snel je daar kunt komen. Wat je kan investeren, bijvoorbeeld in tijd, en wat je daarvoor zou moeten laten. Zo kan je goed afwegen welke stap je wilt zetten. Binnen het enorme cursusaanbod van NL Leert Door zit vast die cursus of workshop die jou verder kan brengen.

Karin Verhagen

De afgelopen twintig jaar ben ik werkzaam geweest in het Voortgezet- en Mbo onderwijs in verschillende functies variërend van docent tot manager. De meeste energie kreeg ik echter van het begeleiden van opgroeiende jeugd en jongvolwassen.

Drie jaar geleden ben ik via Leerplicht gestart als consulent Voortijdig School Verlaten. Als consulent VSV begeleid ik jongeren in de leeftijdscategorie van 18 tot en met 23 jaar bij het vinden van een passende opleiding, een leuke baan of, als dit noodzakelijk is, richting de hulpverlening.

Circa tien jaar geleden heb ik de post Hbo opleiding Ontwikkelingsgerichte Coaching gediplomeerd afgerond. Bij ontwikkelingsgerichte coaching start de coachee onder begeleiding van de coach haar/zijn zoektocht naar nieuwe inzichten met als doel de coachee te ondersteunen bij het inslaan van nieuwe wegen/mogelijkheden.

Mijn coach-motto is dan ook: The way to get (there)!